Ahad, 4 September 2016

Test..test..pergh dah berhabuk

Duduk ladang susah nak cari laptop online

Alam pekerjaan rupanya sangat mencabar, sampai terabai blog yg disayangi ni

Banyak dah aku belajar sepanjang setahun lebih bekerja ni, lawak pun ade fikir2 mase studen dulu sbb target kerja nak trus gaji 2500 pastu kahwin

Kah3..rupanya byk lagi yg perlu belajar dan manage dlm hidup ni, tp alhamdulillah aku still hidup

Aku sedar ramai kawan2 lain yg sedih dgn hidup diorg, terutama dlm alam pekerjaan mahupun pembelajaran such as master

Tapi sama2 lah terapkan dalam diri konsep 'merasa cukup' dan insyaallah kita akan sentiasa tenang dan gembira

Banyak gambar nak kongsi nih, tp takpe lah..slow2

2 ulasan:

  1. aku pun rasa lawak, macamana zaman belajar dulu boleh target macam-macam bila zaman kerja otak rasa tepu,
    ikut je apa yang jadi,
    mana gambar, kongsilah. *kot boleh terinspirasi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Online pakai fon, tak pandai plak nak letak gambar.huhu

      Padam